top of page

Säljare: Åsa Spång Frölund (Design by Åsa)

Momsreg nr: SE650806128701

Registrerad F-skatt

Torpängsvägen 7 - 148 60 STORA VIKA - Sweden

Kontakta mig gärna om du har några frågor:

kundtjanst@designbyasa.se

Skicka SMS 0731 408 408, så ringer jag tillbaka

BETALNING

Betalningen kan du göra via betalningsleverantörerna; PayPal och Klarna (inom kort).

• Allmänt

www.designbysas.se ägs av Åsa Spång Frölund.

 

Dessa allmänna villkor gäller mellan Åsa Spång Frölund´s Enskilda Firma med organisationsnummer 650806-1287 och dig som gör en beställning.

 

• Avtal och beställning

 

För att kunna genomföra ett köp måste du acceptera Villkoren. Du som gör ett köp behöver vara över 18 år och inte stå under förmyndarskap. Om du är under 18 år krävs dina målsmäns samtycke för att få beställa hos oss.

 

När du har slutfört ditt köp skickar vi en orderbekräftelse till dig så snart som möjligt via e-post. När orderbekräftelsen skickas ingår du och Åsa Spång Frölund ett avtal om köp. Vi uppmanar dig att spara orderbekräftelsen för eventuella kontakter med kundtjänst.

 

Vi förbehåller oss rätten att neka en beställning, exempelvis om du har angivit felaktiga uppgifter, du inte uppfyller villkoren i punkten 2.1, eller beställningen inte går att uppfylla på grund av slutförsäljning.

 

• Priser och betalning

 

Vid beställning gäller de priser som vid tidpunkten för beställningen anges, om annat inte uttryckligen har avtalats eller om omständigheterna inte uppenbarligen föranleder annat. Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK) och inkluderar gällande moms (25%). Priserna inkluderar inte eventuella fraktavgifter, som anges separat. Totalpris för beställningen visas innan du slutför beställningen och i orderbekräftelsen.

 

Åsa Spång Frölund strävar efter att webbplatsen i största möjliga mån ska innehålla korrekt information. Vi reserverar oss dock för att webbplatsen kan innehålla skrivfel och felaktiga priser och vi är inte bundna av priser som du insåg eller borde ha insett var felaktiga. Om ett felaktigt pris har angetts för en beställd produkt, kommer vi att meddela dig och invänta eventuellt godkännande av det korrigerade priset innan beställningen anses godkänd.

 

• Leveranser

 

Kostnad för frakt tillkommer vid beställning och syns i webbshoppens kassa. Om du vill ha leverans utanför leveransområdet kan du kontakta oss för att få information om vilken fraktkostnad som gäller för din leverans.

 

 

Den förväntade leveranstiden kommer att visas för dig under beställningsprocessen och i orderbekräftelsen.

Om inte annat särskilt avtalats, skickas din/dina produkter inom 1-2 arbetsdagar från det att du har genomfört ditt köp och produkten är klar för leverans normalt sett efter 1-2 dagar efter din beställning. Observera att angivna leveranstider är ungefärliga och att avvikelser från dessa kan ske. Om din beställning är försenad, kommer du att få ett meddelande om det.

Befinner du dig i närheten av Stora Vika, kan du hämta dina beställda produkter, det finns också möjlighet att hämta på helgen lördag och söndag, men innan du beställer för att kunna hämta på helgen, kontakta Åsa innan för att säkerställa att det går bra samt boka tid dag och för hämtningen.

 

• Tillämplig lag och tvister

 

Om du har frågor rörande reklamationer, din ångerrätt eller andra frågor som rör din beställning är du välkommen att vända dig till oss på e-post kundtjanst@designbyasa.se.

 

Du som är konsument kan även vända dig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) via arn.se eller per post till Box 174, 101 23 Stockholm. Vid eventuell tvist följer Åsa Spång Frölund ARN:s rekommendationer. Som konsument har du även möjlighet att klaga via EU:s webbaserade plattform för tvistlösning som du når via http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas enligt svensk lag.

bottom of page