top of page

Butikspolicy

Allmänna Villkor

Allmänt

 • www.designbyasa.se är en webbutiken som ägs av KOSI Design AB. Dessa allmänna villkor (”Villkoren”) gäller mellan www.designbyasa.se (KOSI Design AB). 559047-4986 (”Ehandel”) och dig som gör en beställning.

Avtal och beställning

 1. För att kunna genomföra ett köp måste du acceptera Villkoren. Du som gör ett köp behöver vara över 16 år och inte stå under förmyndarskap. Om du är under 16 år krävs dina målsmäns samtycke för att få beställa hos oss.

 2. När du har slutfört ditt köp skickar vi en orderbekräftelse till dig så snart som möjligt via e-post. När orderbekräftelsen skickas ingår du och KOSI Design AB ett avtal om köp. Vi uppmanar dig att spara orderbekräftelsen för eventuella kontakter med kundtjänst.

 3. Vi förbehåller oss rätten att neka en beställning, exempelvis om du har angivit felaktiga uppgifter, du inte uppfyller villkoren i punkten 2.1, eller beställningen inte går att uppfylla på grund av slutförsäljning.
   

Priser och betalning

 • Vid beställning gäller de priser som vid tidpunkten för beställningen anges, om annat inte uttryckligen har avtalats eller om omständigheterna inte uppenbarligen föranleder annat. Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK)och inkluderar gällande moms. Priserna inkluderar inte eventuella betalnings- och fraktavgifter, som anges separat. Totalpris för beställningen visas innan du slutför beställningen och i orderbekräftelsen.
   

 • Vi använder oss av betalningsleverantören KLARNA 

 • KOSI Design AB strävar efter att webbplatsen i största möjliga mån ska innehålla korrekt information. Vi reserverar oss dock för att webbplatsen kan innehålla skrivfel och felaktiga priser och vi är inte bundna av priser som du insåg eller borde ha insett var felaktiga. Om ett felaktigt pris har angetts för en beställd produkt, kommer vi att meddela dig och invänta eventuellt godkännande av det korrigerade priset innan beställningen anses godkänd.

Leverans

 • Kostnad för frakt tillkommer vid beställning.

 • Kostnader för leverans inom Sverige framgår på webbplatsen. Om du vill ha leverans utanför Sverige kan du kontakta oss för att få information om vilken fraktkostnad som gäller för din leverans.

 • Leveranstid kan variera beroende på vilket alternativ du väljer. Den förväntade leveranstiden kommer att visas för dig under beställningsprocessen och i orderbekräftelsen.

 • Om inte annat särskilt avtalats, sker leveransen senast inom 1-3 arbetsdagar från det att du har genomfört ditt köp. Observera att angivna leveranstider är ungefärliga och att avvikelser från dessa kan ske. Om din beställning är försenad, kommer du att få ett meddelande om det.

 

Tillämplig lag och tvister

 • Om du har frågor rörande reklamationer, din ångerrätt eller andra frågor som rör din beställning är du välkommen att vända dig till oss på e-post asa@designbyasa.se.

 • Du som är konsument kan även vända dig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) via arn.se eller per post till Box 174, 101 23 Stockholm. Vid eventuell tvist följer EhanKOSI Design AB del ARN:s rekommendationer. Som konsument har du även möjlighet att klaga via EU:s webbaserade plattform för tvistlösning som du når via http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas enligt svensk lag.

Sekretess och säkerhet

designbyasa.se skyddar allas personliga integritet och i denna integritetspolicy kan du ta del av hur vi samlar in, använder och hanterar personlig information.

 

Om du har frågor angående integritet och dataskydd kan du kontakta mig via e-post asa@designbyasa.se

 

När du kontaktar mig via något av mina formulär på webbplatsen accepterar du min integritetspolicy och behandlingen av dina personuppgifter. Utöver detta samtycker du till att jag får komma att kommunicera med dig via digitala kanaler såsom e-post och liknande.

Anledningen till att vi samlar in personuppgifter är för att kunna fullgöra våra skyldigheter gentemot dig.

Vilken information samlas in?

Vi tar emot, samlar in och lagrar endast nödvändig information som du har angett på vår webbplats eller på annat sätt som du tillhandahåller oss, t.ex. E-post och liknande. Denna information kan handla om namn, e-post, företag och kontaktuppgifter.

 

Utöver detta kan vi komma att samla in den IP-adress som används för att ansluta din dator till internet. Dessutom kan vi även använda internetverktyget för att mäta och samla in information som besökslängd, klickbeteende och liknande, via Google Analytic.

 

Hur lagras din data?

Vår webbplats finns på Wix.com, vilket ger oss möjlighet att nå ut med information till dig. Din data lagras på Wix.coms datalagring, dvs i deras databaser. Wix lagrar din data på säkra servrar bakom en brandvägg och endast Wix och jag har tillgång till informationen som lagras på servern.

Återförsäljare

Jag söker återförsäljare, är du intresserad kontakta mig gärna.

Payment Methods

Betalningsmetoder

- Klarna Faktura - Delbetalning - Kredit / Debet kort
- PAYPAL - Kredit / Debet Kort 

bottom of page