top of page

FAQ

​Hur gör jag en beställning?

Du gör en beställning genom att klicka på den produkt du är intresserad av, välj antal och välj storlek om det finns som alternativ. Mängdrabatterna är avdragna när du kommer till kassan.

 

Klicka på knappen lägg i kundvagnen eller köp nu, när du klickat på knappen lägg i kundvagnen, ser du varukorgen på höger sida, klickar du på köp nu kommer du direkt till kassan. När du är klar, klickar du på kassan, där fyller du i dina uppgifter och följer steg för steg som visas. Har du frågor, tveka inte att ta kontakt med mig.

Du kan också göra din beställning muntligt, skicka mig ett sms så ringer jag upp dig, betalning gör du då med Swish.

 

Betalning och frakt

 

Du kan betala med PayPal och Klarna, de tar emot de flesta kredikort, du kan få faktura och dela upp din. betalning och skicka till annan leveransadress än faktureringsadressen.

Leveranser sker med PostNord, mindre paket med spårbart varubrev, levereras till din brevlåda inom 1-2 arbetsdagar, är paketet för stort levereras det till ditt närmsta utlämningsställe.

För större paket levereras det direkt till ditt utlämningsställe inom 1-2 arbetsdagar.

Fraktkostnad tillkommer i kassan.

Allmänna Villkor

Säljare: Åsa Spång Frölund (Design by Åsa)

Momsreg nr: SE650806128701

Registrerad F-skatt

Torpängsvägen 7 - 148 60 STORA VIKA - Sweden

Kontakta mig gärna om du har några frågor:

kundtjanst@designbyasa.se

Skicka SMS 0731 408 408, så ringer jag tillbaka

BETALNING

Betalningen kan du göra via betalningsleverantörerna; PayPal och Klarna.

Läs vidare här

Returer & Återbetalningar

 

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att meddela oss inom 14 dagar efter att du mottagit din beställning (eller det mesta). Varan ska returneras väl emballerad, i gott skick och i originalkartong.

Returer sker på egen bekostnad om inte varan är defekt eller vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

14 dagars öppet köp.
 

Läs mer här

 

Integritetspolicy (GDPR)

Design by Åsa skyddar allas personliga integritet och i denna integritetspolicy kan du ta del av hur vi samlar in, använder och hanterar personlig information.

Om du har frågor angående integritet och dataskydd kan du kontakta mig via e-post kundtjanst@designbyasa.se

 

När du kontaktar mig via något av våra formulär här på webbplatsen accepterar du vår integritetspolicy och behandlingen av dina personuppgifter. Utöver detta samtycker du till att vi får komma att kommunicera med dig via digitala kanaler såsom e-post och liknande.

Läs mer här

 

bottom of page