top of page

Om

Jag heter Åsa, oberoende, kreativ fotokonstnär med eget tryckeri där jag trycker upp min konst på alla möjliga användbara produkter av fin kvalité i några få exemplar åt gången. 

När de sålt slut är det inte säkert att jag trycka upp fler av samma motiv, jag gillar förändringar och byter gärna ut färger och motiv på mina produkter.

 

Har du tidigare handlat någon produkt och önskar beställa fler exemplar men du ser den inte webb butiken, kontakta mig, all designen här på designbyasa.se är min egen och korrekturen spar jag och jag kan troligen trycka upp fler exemplar av din produkt.

Jag försöker så långt det bara går att tänka på miljön, för den är viktig för mig.

designbyasa.se är en hemsida och webbutik som ägs av mitt företag KOSI Design AB, och det är mig du har kontakt med om du kontaktar designbyasa.se

Jag trycker med OEKO Tex Certifierad bläck, använder mig av sublimeringsmetoden, ett naturvänligt, högkvalitetstryck med klara fina färger som inte bleknar i första taget. 

Jag är flexibel och kund anpassar gärna mina produkter, vid intresse kontakta mig och berätta vad du har för önskemål. Hos mig kan du också beställa produkterna med din egen bild.

Har du fråga om någon produkt eller annat, tveka inte att kontakta mig. 

Jag har en atelje/showroom i Stora Vika Nynäshamn som du är välkommen att besöka, men ta kontakt med mig och boka tid innan du kommer... 

 

 

bottom of page